joi, 13 noiembrie 2008

O...Ne CeRe!

Ce este ONCR ?
Organizatia Nationala a Cercetasilor Romaniei (http://www.scout.ro/), parte a World Scout...da, da, ciudatii aia cu uniforme si esarfa la gat care dorm in padure si se bat cu ursii. Trebuie sa fi vazut cel putin un film cu fetite cu codite care vindeau "cuchiz"sau baieti cu palarii care explorau radacinile firelor de par. Ei bine aflati ca exista si la noi in tara, (ba chiar in oras) astfel de creaturi, ca sunt bipede si omnivore (unele vegetariene/ lacto-vegetariene, dar sa nu intram in probleme de rasa), nu se roaga la zei cu 7 capete si nu fac ritualuri de convertire ce implica internarea in spital.

DA, sunt si eu printre ei, cercetas de soi, SEFA de Centru Local :P (desi imi ordon mie si eventual oitei maronii de deasupra patului), lider la exploratori (14+) si practicant inrait al voluntariatului (nu ca m-ar deranja sa-mi iasa si ceva material din asta:) ).

De ce va spun toate astea? Pentru ca aici in Bucuresti we are cokin' something BIIIG...so stay tunned for scenes from our next episode.

Niciun comentariu: